Het Badeschiff in de zomer

Het Badeschiff is een drijvend zwembad in Berlijn. Het Badeschiff is een van de meest bijzondere zwembaden van Europa. Het zwembad ligt midden in de rivier de Spree. In de zomer word het Badeschiff veranderd in een openlucht zwembad met een zandstrand en een openlucht bar. Ieder avond is er een concert of feest en ook is er de mogelijkheid om een massage te krijgen of om yogalessen te nemen. Dit alles maakt het Badeschiff een van de vetste plekken in Berlijn en het Badeschiff is daarom ook erg poplulair.Op warme dagen is het vechten om een vierkante meter om je handoek neer te leggen. In de zomer is de entree €4,00, kinderen tot 14 jaar betalen maar €1,50.

Summer @ badeshiff #berlin

Badeschiff

Het Badeschiff in de winter

In de winter word het Badeschiff omgetoverd in een saunacomplex. In plaats van de gebruikelijke cooling down met een koude douche neem je gewoon een duik in het Badeschiff. 3 uur sauna kost €12,00 en het huren van een badjas, handoek en slippers kost €7,00. Vanaf half december tot ongeveer midden april dient het Badeschiff als sauna. Dan word letterlijk het dag er af gehaald en word het weer omgetoverd tot een openlucht zwembad. Het Badeschiff is een bijzondere ervaring en een echte aanrader.

Arena Badeshiff

Op de foto hier boven zie je het Badeschiff liggen in de Spree.

Hier boven zie je een filmpje van een water gevecht bij het Badeschiff. Een kleine sfeerimpressie.

Tip:Ga naar het Badeschiff als het iets minder warm is, het water is namelijk heerlijk verwarmd tot 24 graden en op minder warme dagen is het minder druk.

Let op: Eten of drinken meenemen is niet toegestaan.
Let op: Je kunt niet contant betalen bij het Badeschiff.

Het Badeschiff is in de zomer dagelijks geopend van 8.00 tot 24.00.

Adresgegevens: Badeschiff, Eichenstraße 4, Friedrichshain-Kreuzberg 12435 Berlin, Duitsland

NO COMMENTS