De lichtstad Parijs is een stad die nooit slaapt. Voor de mensen die van een goed avondje stappen houden hebben we een lijstje opgesteld met de vetste clubs in Parijs.

La Machine du Moulin Rouge

La Machine du Moulin Rouge, voorheen ook wel bekend als La Loco is ÉÉn van de grootste en bekendste clubs in Parijs. La Machine du Moulin Rouge bestaat uit 3 verdiepingen waar op elke verdieping een andere muziekstijl gedraaid word. Regelmatig komen er bekende artiesten optreden in de club. De club bevind zich naast de Moulin Rouge. De drank bij La loco is vrij prijzig, voor een biertje betaal je bijvoorbeeld €7,00. De entree kost €15,00, maar als je er €22,00 voor betaald krijg je er 2 drankjes bij. De buurt waar de La Machine du Moulin Rouge gevestigd is, is niet de fijnste buurt. Voor vrouwen is het dan ook niet verstandig om daar alleen over straat te gaan.

Adresgegevens:90 Boulevard de Clichy

King Khan & The Shrines @ La Machine du Moulin Rouge, Paris | 24.04.2011

La Machine du Moulin Rouge

Le Club Rex

Als je houdt techno en drum’n'bass, is dit iets voor jou. Je kunt op de website van Le Club Rexchecken welke artiesten er wanneer op komen treden. Ook kun je er van te voren al een kaartje kopen zodat je je niet af hoeft te vragen of je wel naar binnen kunt. Drankjes zijn er niet goedkoop, een biertje kost 8,50. De entree is 20 euro. Elke eerste woensdag van de maandkom je gratis binnen. De gemiddelde leeftijd is 23.

Openingstijdens:Open van 23:30 tot en met 7, gesloten op zondag.

Adresgegevens: 5 Bd Poissonnière, Metro Bonne Nouvelle.

Hello Diymanic @ Rex Club, Paris

Club Rex

Hello Diymanic @ Rex Club, Paris

Club Rex

Le Batofar

Le Batofar is een oud lichtschip aan de kade van de Seine in Parijs. Le Botofar heeft een bar op het dakterras dat fantastisch is in de zomer, terwijl de club eronder een van de beste plekken voor techno en house muziek is. Er komen regelmatig verschillende artiesten van over de hele wereld die samen met het publiek zorgen voor de vetste feestjes op de Seine. Le Batofar staat bekend om zijn experimentele muziek en live optredens. De club is voornamelijk gericht op electro, maar ook new wave, hip hop, jazz, punk en rock krijgen er de ruimte. Overdag kun je je ook al vermaken op de Le Batofar. Er is namelijk ook een cafÉ en restaurant aanwezig waar je voor een niet al te dure prijs kunt lunchen en dineren.

Adresgegevens: 11 Quai Francois Mauriac; 75013 Paris

Batofar

Le Batofar

Mr Nô

De binnenkant van Le Batofar

NO COMMENTS