Iedereen kent het wel, Disneyland, een magisch koninkrijk waar dromen werkelijkheid worden. Helden en heldinnen van Disney komen tot leven in een sprookje dat nog heel lang, en gelukkig, zal duren. Behalve de attracties zijn er in Disneyland ook vele parades en shows om te bezoeken. Naast de mogelijkheid om dit attractiepark een dag te bezoeken is er ook de mogelijkheid om hier in een hotel te overnachten. Er zijn meerdere hotels die allemaal in teken van een ander thema staan. Zo heb je bijvoorbeeld een western hotel en een New York hotel ingericht naar de jaren 30. Disneyland Parijs bestaat uit het Disneyland park en het Walt Disney Studios park.

Ook voor gehandicapten is het Disneyland park goed toegankelijk, kijk op deze pagina voor meer informatie.

Tip:De meest populaire atractie van het Disneyland park is "Its a small world".

Welcome to Disneyland Park Paris

Disneyland park:

Het Disneyland park bestaat uit 4 werelden: Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. Elke deel heeft zijn eigen thema.

Frontierland

Frontierland neemt je mee langs de legendes van het wilde westen. Denk aan stoomboten, mijntreinen, Pocahontas enzovoort.

Adventureland :

Adventureland is een en al opwinding en spectaculaire attracties. In Adventureland ga je de strijd aan met Piraten, vecht je samen met Indiana Jones of ga je mee met de zwitserse familie robinson.

Disneyland-Paris_2010-01_3774

Adventureland

Fantasyland:

Fantasyland is gebaseerd op de klassieke sprookjes van Disney. Je ziet hier verschillende sprookjes tot leven komen zoals Alice in wonderland, Peter pan, Dombo enzovoort. Dit deel van Disneyland is vooral gericht op de kleine kinderen.

DLP June 2011 - A character filled end to a Magical Night in Parc Disneyland

Fantasyland

Discoveryland

In Discoveryland komen alle toekomstschetsen van visionairs zoals Jules Verne en Leonardo da Vinci tot leven. Denk aan ruimtereizen, andere planenten, astronauten, buitenaardse wezens enzovoort.

2011-01-15 Disneyland Paris - Discoveryland - 5

Discoveryland

Adresgegevens:Boulevard du Parc 1,77777 Marne la VallÉecedex 4, France

NO COMMENTS