De Moulin Rouge is een legendarische cabaret voorstelling in Parijs. De Moulin Rouge bestaat als sinds 1889 en deze nachtclub word jaarlijks bezocht door duizenden toeristen. Ieder avond word er een geweldige show opgevoerd, Revue FÉerie. Vroeger speelde er ieder jaar een andere show in de Moulin Rouge, maar omdat Revue FÉerie zo een succes is, is de show niet meer veranderd sinds 1999.Ook is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de show te dineren bij de Moulin Rouge. Kijk voor meer informatie op de site vanParijstickets.

De show:

De show duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit kleine stukjes van 10 tot 20 minuten. Tussen de dansen door worden er verschillende acts uitgevoerd, denk aan acrobatiek en comedy. Er zijn 100 artiesten waaronder 60 dames die de Doriss meisjes genoemd worden. Zij zijn gekleed in kleurrijke kostuums waaronder veel veren en pailleten. De dansen worden opgevoerd op originele muziek die verzorgd word door een live orkest. Een deel van de dansers is topless maar ze zijn nooit voledig naakt en er is geen sprake van seksuele inhoud. Kinderen mogen de show zien vanaf 6 jaar en ouder.

Moulin Rouge

De Moulin Rouge

Bereikbaarheid:

Als je een bezoek wilt brengen aan de Moulin Rouge pak je de metro naar het Blanche station. Je ziet de Moulin Rouge aan de rechterkant zodra je het metro station uit loopt. De Moulin Rouge is te herkennen aan de herkenbare rode molen (Mouling rouge) die bovenop het dak van de nachtclub staat afgebeeld. Dit maakt dat de Moulin rouge niet alleen een attractie is maar ook een geweldige bezienswaardigheid.

Let op:Tijdens de show is het niet toegestaan om foto's te maken, te roken of je mobiel te gebruiken.

Let op:zorg dat je geen gymschoenen, sneakers, een korte broek, jeans of sportkleding aan hebt.

Adresgegevens: Boulevard du Clichy 82, 75018 Montmartre Parijs

NO COMMENTS