Er zijn vele manieren om naar jouw vakantiebestemming te reizen: per trein, bus, je eigen auto, het vliegtuig en ga zo nog maar even door. De ferry is misschien niet de bekendste manier maar wel de meest ontspannen manier van reizen.

Dagelijks vertrekken er verschillende ferry’s. Vanuit Nederland, België & Frankrijk is Groot-Brittannië perfect te bereiken per ferry. Rijd met jouw auto of welk ander voertuig aan boord en jouw vakantie kan direct beginnen.

Scoor een lekkere warme kop koffie of thee en geniet van het uitzicht op het dek terwijl het schip de haven verlaat. Zoals je waarschijnlijk al wel weet wordt je van de zilte zeelucht nou eenmaal hongerig. Kies uit de vele restaurants die je aan boord van de ferry kunt vinden. Op de route van IJmuiden naar Newcastle heb je alleen al 5 restaurants en eetgelegenheden waar je van een heerlijk diner kunt genieten. Van buffet tot à la carte en van een broodje tot een “sizzling” hot steak. Keuze genoeg!

Schermafbeelding 2015-12-22 om 13.34.42

Met de ferry vanaf het Franse Duinkerken of Calais ben je binnen zo’n 2 uurtjes al in het Engelse Dover. Dover staat bekend om zijn White Cliffs en die zie jij dan ook als eerste zodra je de haven van Dover binnen komt varen. Zeker een fotomomentje waard.
Naast de routes naar Groot-Brittannië heeft DFDS, de grootste ferry maatschappij van Europa, ook nog routes in Scandinavië en de Baltische staten. De mogelijkheden zijn eindeloos om op jouw ideale vakantiebestemming per ferry aan te komen.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY