Hannick Reizen is sinds 1990 gespecialiseerd in het organiseren van geheel verzorgde muziek- en cultuurreizen. Wij zijn te vinden op tal van grote muziekfestivals en in bekende operahuizen en muzieksteden binnen en buiten Europa. De reizen kenmerken zich onder meer door goede theaterplaatsen, een boeiend excursieprogramma en begeleiding door een deskundige reisleider, tevens muziekkenner. Drie keer per jaar verschijnt de Hannick brochure, die wordt toegestuurd aan zo’n 9000 muziek- en cultuurliefhebbers in Nederland en België. Daarnaast organiseert Hannick Reizen groepsreizen op maat en individuele muziekreizen.

Een greep uit ons aanbod voor 2015:

4–daagse vliegreis, 13 t/m 16 februari – Guggenheim en opera in Bilbao * deluxe
Naast kunst en architectuur geniet u in Bilbao van Verdi's zelden uitgevoerde opera Attila, ÉÉn van zijn vroege werken en geregisseerd door Ruggero Raimondi. De rol van Attila wordt vertolkt door de beroemde bas Ildebrando D'Arcangelo. De opera vindt plaats in Palacio Euskalduna, het moderne theater van Bilbao.

5-daagse treinreis, 17 t/m 21 februari – De splinternieuwe concerthal in Parijs
In januari 2015 opent in Parijs de nieuwe concertzaal, genaamd de Philharmonie de Paris. De allergrootste orkesten, dirigenten en vocale sterren als Kate Royal en Magdalena Kožená maken in het nieuwe seizoen hun opwachting.

10-daagse vliegreis, 25 maart t/m 3 april – Fascinerend Oman
In maart 2015 schittert de lyrische tenor Piotr Beczala in het Royal Opera House. Hij staat bekend om zijn krachtige, stoere interpretaties. Een ander muzikaal hoogtepunt is de Duitse stervioliste Anna-Sophie Mutter met het Luigi Cherubini Youth Orchestra onder leiding van topdirigent Riccardo Muti. De 2 concerten, de cultuur, de authentieke sfeer, het Royal Opera House en het diverse landschap zullen diepe indrukken op u maken.

Meer informatie ontvangen? Ga naar www.hannick.nl en vraag de brochure aan of meldt u aan voor onze nieuwsbrief. Ons telefoonnummer is 070 319 19 29.

NO COMMENTS