Woont u in het Noorden van het land en wilt u graag op vakantie, maar wilt u niet de massa van de grote vliegvelden, dan is Vakantie vanaf Eelde wellicht iets voor u. Op de website vliegen vanaf Eelde vind u veel nuttige informatie over Vliegen vanaf Eelde naar vele bestemmingen binnen Europa. Zo kunt u bijvoorbeeld vliegen vanaf Eelde naar Spanje, Griekenland, Portugal en vele andere landen. Ook is het mogelijk om hier uw reis direct te boeken, zodat u zeker weet dat u zorgeloos op vakantie kunt.

De voordelen van een vakantie vanaf Eelde voor u op een rij:

Goed bereikbaar
Het vliegveld van Eelde is makkelijk bereikbaar. U kunt dus de drukte van de randstad vermijden, zeker voor mensen uit Groningen, Drenthe en Friesland wordt dit als zeer prettig ervaren. Ook kunt u direct voor de deur, of in de nabije omgeving van het vliegveld uw auto parkeren.

Korte inchecktijden
U hoeft op vliegveld Eelde slechts twee uur van te voren aanwezig te zijn om in te checken. Daarna kunt op uw gemak gebruik maken van de faciliteiten die Groningen Airport Eelde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld taxfree winkelen in de airportshop, gebruik maken van het vernieuwde restaurant en terras, van waaruit u mooi al het vliegverkeer kunt aanschouwen.

Overzichtelijke terminal
Ook altijd de weg kwijt op Schiphol? Dit gaat je op vliegveld Eelde niet gebeuren, want er is slechts 1 terminal aanwezig. Deze terminal is van alle gemakken voorzien en is uitermate geschikt voor reizigers die minder goed te been zijn.

Makkelijk en betaalbaar parkeren
U kunt op Groningen Airport Eelde uitstekend parkeren. Het vliegveld van Eelde beschikt over verschillende parkeerterreinen. Het eerste parkeerterrein bevindt zich direct voor de terminal, deze kan gebruikt worden voor korte bezoeken. Voor lang parkeren kan gebruik gemaakt worden van het parkeerterrein dat zich slechts 5 minuten op loopafstand van het vliegveld bevind. U kunt uw parkeerkaartje betalen met contant en pin. Voor lang parkeren geldt een maximum tarief van €66,- u bent dus nooit meer geld kwijt!

Kortom: Ontspannen vliegen begint bij vliegenvanafeelde.net

NO COMMENTS