Wilt u op een ontspannen manier vliegen naar meer dan veertig bestemmingen binnen Europa? Vlieg dan vanaf Rotterdam Airport. Ook wel genoemd Rotterdam The Haque Airport. Vanaf Rotterdam vliegt u op uw gemak naar diverse bestemmingen. Zo kunt u bijvoorbeeld vliegen vanaf rotterdam naar Griekenland, Spanje, Turkije en vele andere landen.

De voordelen van het vliegen vanaf Rotterdam voor u op een rijtje:

Goed bereikbaar

Vliegen vanaf Rotterdam is ideaal door de goede bereikbaarheid zowel met de auto, te voet als met het openbaar vervoer . Op de luchthaven is voldoende parkeerruimte om uw auto of fiets te parkeren.

Makkelijk en betaalbaar parkeren Rotterdam airport:

U kunt op Rotterdam Airport uitstekend en veilig parkeren op ÉÉn van de drie bewaakte parkeerplaatsen. Het vliegveld beschikt over drie vierentwintig uur bewaakte parkeerterreinen die allen op loopafstand van het vliegveld zijn. Ook kunt u van tevoren online een plekje reserveren, zodat u nooit een plekje hoeft te zoeken en u er zeker van bent dat er een plekje voor u is. Parkeerplaatsen voor mindervaliden (PRM) zijn ruim voldoende aanwezig, direct voor de deur van de terminal. U hoeft dus waar u uw auto ook parkeert nooit ver te lopen naar de Terminal. Ook zijn er speciaal ingerichte parkeerplaatsen voor de terminal, waar u kunt laden en lossen, om bijvoorbeeld uw bagage alvast uit de auto te laden, of om iemand alleen even af te zetten die op reis gaat, een zogenoemde uitzwaaiplek.

Korte inchecktijden

Doordat alle afstanden maar kort op zijn op de luchthaven kunt u snel en kort voor de reis inchecken. Dit verschilt van 20 minuten voor vertrek tot maximaal 2 uur voor vertrek. Informeer bij uw luchtvaartmaatschappij voor de juiste incheckprocedures. Ook is het mogelijk om direct een reis of ticket te boeken bij het reisbureau op Rotterdam The Haque Airport. U hoeft zich alleen maar even te melden bij het loket, en men kan u hier helpen aan een ticket of een complete reis.

Overzichtelijke terminal

Ook altijd de weg kwijt op Schiphol? Dit gaat u op Rotterdam The Haque Airport zeker niet gebeuren, want er is slechts 1 terminal aanwezig. De terminal is voorzien van duidelijke bewegwijzering, waarop alles overzichtelijk is weergeven . Ook aan faciliteiten die de reiziger van tegenwoordig wenst ontbreekt het zeker niet. Al deze faciliteiten zijn ook voor minder validen goed toegankelijk.

Kindvriendelijk vliegveld rotterdam

Rotterdam Airport biedt uitstekende faciliteiten voor uw kinderen. U kunt hierbij denken aan diverse verschoningsruimten, speeltoestellen, een babyroom en een kinderassortiment in de Airport Shop.

Gemak van vliegen vanaf rotterdam

Airport Rotterdam heeft diverse faciliteiten om uw gemak te vergroten. Zo is er Wifi, zijn er bagagekarren en bagagekluizen aanwezig, kunt u gebruik maken van winkels, restaurant loungebar, panoramaterras en uiteraard is er een reisbureau aanwezig waar u desnoods uw reis nog kunt boeken, of extra informatie kunt inwinnen.

 

NO COMMENTS