The London Eye is een groot reuzenrad van van 135 meter hoog. Bij de opening in 1999 was London Eye het hoogste reuzenrad ter wereld. Helaas is de London Eye ondertussen alweer door verschillende andere reuzenraden overtroffen. Over een rondje in het reuzerad doe je ongeveer 30 minuten. Vanuit de London Eye heb je een prachtig uitzicht over de stad. De London Eye bevind zich aan de oever van de Theems, recht tegenover de Big Ben en het Houses of Parliament. Op een heldere dag kun je tot wel 40 km ver kijken, maar ook s’avonds kun je genieten van alle schitterende lichtjes die oplichten als het buiten donker word.

Londen eye

Vanuit de London Eye, uitzicht op de Theems

Kaartjes kopen:

Als je geen zin hebt om lang in rij te staan voor de London Eye kun je van te voren een kaartje bestellen. Ook krijg je als je online boekt 10% korting en als je voor een gezin van 4 personen boekt zelf 20% korting. Naast het regulliere arrangement zijn er ook speciale arrangementen voor het reuzenrad te verkrijgen, voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of een kinderfeestje.De London Eye is ook goed toegankelijk voor gehandicapten. Daarnaast mogen minder validen een gratis begeleider mee nemen.

Indivuduele prijs Online voordeel prijs
Volwassenen 16+ £18.90 £17.01
Kinderen 4 t/m 15 jaar £11.10 £9.96
Kinderen onder de 4 Gratis Gratis
Senior £15.00 £13.50
Familie van vier £60.00 £48.00

bye eye londen

London Eye

Openingstijden:

De London Eye is dagelijks geopend.De openingstijdenveranderen regelmatig dus we raden je aan om de site van de London Eye te checken voor je de London Eye Bezoekt.Tussen 7 en 18 januari 2013 is de London Eye gesloten vanwege jaarlijks onderhoud.

Kijk voor meer informatie over het reuzenrad op de website van The Londen Eye.
Adresgegevens:Minster Court, London SE1 7JB, Verenigd Koninkrijk

NO COMMENTS