Camping de Krabbeplaat

Het echte vakantiegevoel bij Camping De Krabbeplaat

Wilt u het echte vakantiegevoel ervaren? Daarvoor hoeft u zeker niet naar een camping in Frankrijk of Italië. Ook in eigen land zijn er prachtige plekjes om te ontdekken, zoals het eiland Voorne-Putten in Zuid-Holland. Er zijn tal van recreatiemogelijkheden: Gezellige dorpjes, historische stadjes, uitgestrekte polders en de Zuid-Hollandse kust met de zee. Camping de Krabbeplaat is gelegen op dit voormalige eiland en ligt vlakbij de historische stad Brielle. Bij Camping de Krabbeplaat is er voor elke gast een geschikt onderkomen; van een eenvoudige trekkershut, comfortabele stacaravan tot een rustige kampeerplek.

Van alle gemakken voorzien
Camping de Krabbeplaat is een luxe 4,5 sterren familiecamping en ideaal voor jonge gezinnen. De camping is uitgestrekt en de kampeerplaatsen zijn stuk voor stuk groot. Ze zijn minimaal 80 vierkante meter en hebben allemaal elektra. Het sanitaire gebouw is kortgeleden geheel vernieuwd. Er zijn zelfs twee gratis vaatwassers aanwezig. Ook voor mindervaliden is er een douche en toilet. Internet is aanwezig tegen betaling en honden zijn toegestaan op bepaalde plekken.

Natuur & rust
Kamperen aan het water en in een bosrijke omgeving. Door de prachtige ligging zijn er talloze mogelijkheden om optimaal te genieten. Er zijn diverse fiets- en wandeltochten die uitstekend onderhouden en aangegeven zijn. De routes voeren u door de langgerekte polders, natuurgebieden, knusse dorpjes en historische stadjes. Even uitrusten en genieten van de zon? Op ons strandje met uitgebreide ligweide is het mogelijk.

Waterpret
Camping De Krabbeplaat ligt aan het water van Brielse Meer. U kunt hier zwemmen, kanoën, waterfietsen, vissen of met de boot varen. Aan de voorkant van de camping ligt het Brielse Meer met zoetwater. Aan de achterkant ligt het kanaal met zout water. Ideaal voor sportvissers! Onze buurman ‘De Veerbaas’ verhuurt kano’s, roeiboten, motorboten en waterfietsen. De camping heeft een eigen haven waar de Waterskischool gevestigd is. U kan ook uw eigen boot meenemen en voor een klein bedrag aanmeren in onze jachthaven. 

Familiecamping
Voor jong en oud is er iets te doen op onze camping. Het hele seizoen lang is er een uitgebreid animatieprogramma voor de kinderen. Tevens is er een speeltuin, een multifunctioneel sportveld waarop gevoetbald, gevolleybald en gebasketbald kan worden. Fietsen en skelters worden verhuurd bij de receptie. Op het strandje kunnen de kinderen heerlijk spelen en is er een afgeschemerd zwemgedeelte. In het water ligt een zwemvlot waar de kinderen af kunnen duiken.

Faciliteiten
– Draadloos internet
– Honden op bepaalde plekken toegestaan
– Animatieteam
– Speeltuin
– Sportvelden
– Speeltuin
– Eigen haven
– Wasserette
– Supermarkt
– Snackbar
– Verwarmde toiletgebouwen
– Eigen strandje
– Verhuur fietsen, skelters, kano’s & waterfietsen

Voor meer informatie zie www.krabbeplaat.nl

Oude Veerdam 4
3231 NC Brielle
0181-412363

Camping de KrabbeplaatCamping de Krabbeplaat

NO COMMENTS