De Zaanse Gans

In een uniek stukje Zaanse natuur op de grens met Kennemerland heten wij u van harte welkom bij De Zaanse Gans. Met een wijds uitzicht over de weiden en veengronden rondom de Zaan herbergt onze oude stolpboerderij uit 1895 een gezellig tuinterras, een boerenminicamping, comfortabele B&B-appartementen, een bloemen- en plantenkas en een uniek assortiment aan handgemaakte terracottapotten, serviezen en ovenkeramiek. Met plezier delen wij met u al het goede dat de Zaanstreek heeft te bieden!

De Zaanse Gans
Sinds oktober 2013 zijn wij exclusief importeur van handgemaakt Italiaans keramiek. Neemt u eens een kijkje in onze bloemen- en plantenkas waar wij tevens een variëteit aan zomerbloeiers en ‘vergeten’ soorten vaste planten aanbieden!
De Zaanse Gans

De Zaanse Gans

Op ons gezellige en ruim opgezette tuinterras geniet u -naast een kopje vers gemalen koffie met iets lekkers- van de traditionele Zaanse gastvrijheid, van onze boerderijdieren en van het wijdse uitzicht. Heeft u zin in een wandeling? Dan nodigen wij u van harte uit ons erf te verkennen, de nestjes van ‘onze’ boerenzwaluwen te bewonderen of te luisteren naar de stilte en het gekwetter van de weidevogels op onze 2,5 ha weidevelden!

De Zaanse Gans
Wat is er meer natuurlijk dan slapen onder de blote hemel? Bij De Zaanse Gans geniet u -midden in de Randstad en centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Alkmaar- van het eenvoudig landelijke. Onze minicamping beschikt over een afwasgelegenheid, 3 douches en 3 toiletten, een speelplek voor de kinderen en op ons bediend terras staan wij tot uw beschikking. Er is mogelijkheid tot het bestellen van stokbrood voor het ontbijt en onze frietshop is dagelijks geopend.

De Zaanse Gans
Liever meer comfortabel verblijven? Dat kan in onze landelijke B&B-appartementen en sfeervolle gastenkamer, alle met gratis wifi.

NO COMMENTS