Is het leuk om op vakantie te gaan in Nederland? Dat is de vraag die vele Nederlanders zichzelf steeds meer afvragen. Maar de redactie van Vakantiereisgids.com vindt een vakantie in eigen land fantastisch. Hoeveel Nederlanders gaan bijvoorbeeld naar de mooiste eilanden over de gehele wereld en vergeten dat we ook mooie eilanden in Nederland hebben. Wat dacht je van Texel? Het grootste Waddeneiland van Nederland. Op Texel heb je fantastische accommodaties om met vakantie naar toe te gaan. De specialist is De Krim Texel. Maar wil je liever op een mooie boeren camping kamperen dan zijn er in Nederland ook diverse plaatsen waar je heerlijk op een camping kan ontspannen. Een partij waar je prachtige boeren campings kan boeken is: FarmCamps

Boek vakantiehuis Texel

Wat zijn nog meer mooie plaatsen in Nederland?
Over het algemeen gaan Nederlanders naar de kust en boeken een hotel of gaan naar een vakantiepark zoals Roompot. Verder is Molecaten ook een populair vakantiepark.
In Nederland zijn ook vele attractieparken, zoals Burger’s Zoo om een dagje naar toe te gaan. Is Nederland dan een land om over te slaan op vakantie? Wij denken van niet. Nederland heeft zoveel mogelijkheden en variaties om een leuke vakantie te hebben. Tenminste als de zon schijnt ;-)….

NO COMMENTS