Ga je op vakantie of een weekendje weg en wil je de auto parkeren op Schiphol? Als je er voor kiest om zelf naar de luchthaven te rijden, moet je de auto parkeren op Schiphol. Je wilt dat de auto veilig geparkeerd wordt op de luchthaven, maar natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. Je geboekte vakantie kost immers ook al een hoop geld!

Goedkoop parkeren op Schiphol

Je wilt de auto goedkoop parkeren op Schiphol, dit is mogelijk! Er zijn verschillende parkeerplaatsen bij Schiphol waar je de auto kunt parkeren, maar welke parkeerplaats is nou echt goedkoop?

Sommige parkeerplaatsen bij Schiphol zijn wel dicht bij de luchthaven, maar je betaald dan ook echt de hoofdprijs voor het parkeren. Bij andere parkeerplaatsen betaal je minder, maar dan moet je nog een eind naar de luchthaven lopen met je bagage, klinkt ook niet ideaal natuurlijk!

Schiphol parkeren

Je wilt de auto parkeren bij Schiphol, maar niet de hoofdprijs betalen? Dit kan! Bij Schiphol Smart Parking kun je de auto goedkoop parkeren bij Schiphol en vervolgens een shuttle busje pakken naar de luchthaven. Deze rijden de hele dag dus je hoeft niet bang te zijn dat je lang moet wachten.

Parkeren bij Schiphol Smart Parking op Schiphol is erg goedkoop, maar ook erg veilig. Er is 24/7 bewaking bij de parkeerplaats en je kunt altijd iemand aanspreken. Tevens kun je vooraf een parkeerplaats reserveren zodat er altijd een plaatsje voor je vrij is.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY