Reisartikelen - review
Reisartikelen – review

Reisartikelen.nl is onlangs door Vakantiereisgids.com beoordeeld. Zoals je van ons gewenst bent schrijven wij altijd een kort artikeltje over de ervaringen die wij met Reisartikelen.nl hebben. In deze review vertellen we je wat wij van de site van Reisartikele.nl vinden maar ook vertellen we je hoe breed het product aanbod is en delen we de mening en ervaringen van anderen.

Reisartikelen.nl

Reisartikelen.nl is een relatief nieuwe webwinkel inmiddels al weer een jaar of 4 oud. Ze hebben een heel breed product aanbod en dit tegen scherpen prijzen. De producten zijn in te delen in 2 belangrijke groepen. Namelijk huismerk producten en producten van bekende leveranciers en merken. De review die we hier schrijven over reisartikelen gaat niet over de producten maar meer over de ervaring van de site en de dienstverlening.

De site is overzichtelijk en de navigatie verloopt prima. We zijn van mening dat de prijzen scherp zijn en in combinatie met de verzendkosten zeer aantrekkelijk zijn. Scherper dan bij concurrerende reisproducten sites. Ook de informatie bij de artikelen is uitgebreid al mag dit bij een aantal artikelen meer uitgebreid worden. Juist de producten die meer uitleg nodig hebben vanwege gezondheidsredenen mogen wel aangevuld worden met wat goede informatie. Wij geven in deze review van Reisartikelen.nl graag een duidelijk beoordeling aan de hand van cijfers deze staan hier onder. Maar veel beter is het wanneer jij ook zelf een beoordeling plaatst. Dat kan onder aan de ze pagina.

Zelf review over reisartikelen plaatsen

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY