Marina Bay Singapore is een baai die in de buurt ligt van het Central Area van Singapore. Dat is in het zuidelijk deel van Singapore. Het is vrij centraal gelegen in het oosten van de stadskern. Marina Bay Singapore is het gebied van de baai. Dit wordt daarom ook wel Marina Bay genoemd. Het is een uitbreiding van 360 hectare van het aangrenzende Central Business District. Voor Marina Bay Singapore is er een plan om er een mix van toepassingen aan toe te voegen. Hierbij denkt men aan residentiële, commerciële, hotels en entertainment. Men heeft er grootse plannen voor. Er komt een openbare ruimte voor theaters en carnavals. Men heeft er reeds vele veranderingen aangebracht. Zo stroomt de rivier River’s Singapore nu in de baai in plaats van direct in de zee. Het optimaliseren van de locatie aan het water en het laten opvallen door een herkenbaar punt met internationale bezienswaardigheden zouden vele toeristen moeten gaan trekken.

Advies van lezers
Vakantiereisgids.com heeft de volgende organisaties getest en adviseert bij het boeken van een reis een van deze partijen te overwegen. De partijen bieden een eerlijk product, goede prijs en prima service

Toeristen in Singapore

Er komen veel toeristen af op Marina Bay Singapore. Er worden veel festiviteiten georganiseerd. Er is jaarlijks de i light Marina Bay. Dat is de enige duurzame lichtshow in Azië. In 2010 was er het grootste drijvende stadion voor de openings- en sluitingsceremonie voor de inaugurele Jeugd Olympische Spelen. Voor de toeristen die ernaartoe willen gaan is het een geweldige stad. U zal er zich geen moment vervelen. Er zijn zeer mooie gebouwen die te bezichtigen zijn en ook musea. Indien u op vakantie bent in Singapore of er een tussenstop maakt voor uw lucht naar verschillende landen in Azië, dan is het zeker de moeite waard om Marina Bay te bezoeker. Er zijn vele restaurants waar men heerlijk kan eten en wanneer u daarna naar een voorstelling theater of film wilt gaan dan zijn er mogelijkheden genoeg. Marina Bay Singapore biedt zeer veel mogelijkheden om je er te kunnen vermaken. Ook de mensen die er wonen zijn allemaal even aardig. Het is echte een plaats waar je een keer geweest moet zijn wanneer je van cultuur houdt en graag bijzondere gebouwen ziet.

Bereikbaarheid Marina Bay

Singapore heeft er veel aan gedaan om de bereikbaarheid van Marina Bay te verbeteren. Dat geldt zeker ook voor het openbaar vervoer en met de auto. Op Marina Bay Singapore heeft men prachtige tunnelsystemen gebouwd die het ene met het andere deel van de stad verbinden. Ook is er een speciaal netwerk van tunnels die waterleidingen, telecommunicatiekabels en andere nutsvoorzieningen herbergt. Door de rivier was het moeilijk om de 2 delen van Singapore goed met elkaar te verbinden.

Reis boeken

Voor het boeken van een reis naar Marina Bay Singapore kunt u beste naar een erkend reisbureau gaan. Zij weten de goede hotels en kunnen u aangeven wat u zeker moet gaan bezichtigen. Op het reisbureau kunnen ze u alle juiste adviezen geven die van belang zijn voor een bezoek aan Marina Bay. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een van de reisaanbieders op deze site.

NO COMMENTS