http://muradosmann.com/Dit vijf sterren hotel, het Marina Bay Sands hotel, is geopend in 2010. Bovenop de drie hoteltorens vind je het dakteras genaamd Sands Sky Park. Het SkyPark heeft een oppervlakte van 12.400 vierkante meter. Het dakterras is beplant met 250 bomen en 650 planten. Het uitzicht vanuit het SkyPark is geweldig, je hebt uitzicht op heel Singapore, de zee, de baai, eilanden zoals Kusu Island en Indonesië Batam Island, het winkelcentrum, en als je geluk hebt zelfs op een drakenboot race op de Kallang River. Het SkyPark heeft aangelegde tuinen en een observatiedek. Ook kun je er genieten van een rustgevende massage in de wereldberoemde Banyan Tree Spa. Het overloopzwembad, genaamd de “the infinity pool”, van het Marina Bays Sands hotel is nog wel het meest spectaculair. Het zwembad heeft een uitzicht op de skyline van Singapore. Zwemmen op de top van de wereld. Het zwembad bevind zich op de 55e verdieping, op 200 meter hoogte, en is daarmee het grootste zwembad ter wereld op deze hoogte. Het zwembad is niet geschikt voor mensen die hoogtevrees hebben.

Marina Bay Sands

"The infinity pool", SkyBar, Marina Bay Sands hotel, Singapore

Toegang

Er zijn twee manieren om toegang tot het Marina Bay Sands Sky Park te krijgen. Je kunt als gast verblijven in het hotel of je kunt een kaartje kopen. De kosten van een kaartje voor een volwassenen zijn 20 dollar, voor kinderen(2-12) 14 dollar en voor senioren 17 dollar. Je kunt het kaartje vanaf een maand van te voren kopen via internet of via je telefoon. Ook kun je op de dag zelf een kaartje kopen in het hotel. Helaas zijn het zwembad en andere faciliteiten van het hotel alleen toegankelijk voor hotel gasten. Bezoekers die een kaartje kopen hebben alleen toegang tot het observation deck.

Bezoekers van het observation deck kunnen mee met verschillende rondleidingen. Er kunnen maximaal 50 mensen mee met een rondleiding en een rondleiding duurt ongeveer 15 minuten.

Vanwege de veiligheid en het comfort is er een maximum aantal gasten die tegelijkertijd op het SkyPark mogen. Er is geen tijd gebonden aan de tijd die je op het SkyPark mag blijven.

De bovenstaande foto is genomen in het zwembad op het skypark van het Marina Bay Sands hotel. De foto is onderdeel van het fotoproject Follow me vanMurad Osmann.

Tip: Boek ÉÉn nacht in het Marina Bay Sands hotel. Het Marina Bay Sands hotel is redelijk prijzig, maar het hotel heeft 2561 kamer en die moeten vol. Er zijn regelmatig aanbieding, voor 150 a 200 euro per nacht moet het lukken. Zo kun je genieten van echt alle spectaculaire faciliteiten van het Marina Bay Sands Hotel, waaronder het zwembad.

Let op: Als je het Marina Bay Sands hotel gaat bezoeken kijk dan wel eerst even op de site of de SkyBar niet gesloten is.

NO COMMENTS