We krijgen vaak vragen over het Hotel Eugenia Victoria in Playa del Inglés. Dit hotel wordt door verschillende hotel aanbieders op internet aangeboden om heerlijk all-inclusive te verblijven. Wij hebben daarom maar eens een wat dieper onderzoek gedaan naar het Eugenia Victoria. We hebben hiervoor verschillende sites met elkaar vergeleken beoordelingen gevraagd bij mensen die naar Eugenia Victoria hotel zijn geweest en we hebben onze eigen reis experts het hotel laten beoordelen.

Advies van lezers
Vakantiereisgids.com heeft de volgende organisaties getest en adviseert bij het boeken van een reis een van deze partijen te overwegen. De partijen bieden een eerlijk product, goede prijs en prima service

Ligging van Eugenia Victoria

Gran Canaria is op zich niet een erg groot eiland toch kunnen de afstanden door de heuvels en bergen toch tot nare verassingen leiden. Het hotel Eugenia Victoria ligt bij het bekende Playa del Inglés stand in de wijk Playa del Inglés. Je loopt in nog geen 4 minuten naar het strand. Het strand van Playa del Ingles is schoon, veilig en voorzien van verschillende leuke restaurantjes en cafe’s. Wat dat betreft ligt het hotel op een goede locatie. Wat belangrijk is om te weten is dat het hotel niet direct aan het strand ligt. Ook is het niet vanaf alle kamers mogelijk om het strand te zien. Toch heb je het gevoel op het terrein dat je niet in de stad zit. Dit komt doordat het complex ruim is opgezet. Je een groot zwembad en grote tuin hebt. Het hotel bestaat uit één groot gebouw. Je kan vanaf Eugenia Victoria eenvoudig met de bus of taxi naar de oude stad toe. Ook geven sommige mensen ons aan dat het goed te lopen is. Dit hebben wij niet uitgeprobeerd.

Avond en Nachtleven rond Eugenia Victoria

De wijk Playa del Inglés staat bekend om zijn bruisende nachtleven. Er zijn verschillende cafe’s, restaurants, bars en zelfs een paar disco’s waar je heerlijk kunt eten of uit je dak kan gaan. Zelf tot in de late uurtjes. Ondanks het bruisende leven in deze wijk heb je daar in het hotel geen last van als je je even wil afzonderen van de drukte dan kan dat prima. Het voordeel van een bruisend nachtleven is dat het s’avonds in het donker relatief veilig is. Je kan het vergelijken met een avond in een iets grotere stad in Nederland of België. Het hotel Eugenia Victoria heeft zelf ook een restaurant en veel mensen boeken bij dit hotel een All-Inclusive arrangement. Dit is prima, maar niet direct nodig. Het eten in Gran Canaria is te vergelijken met de echt Spaanse keuken maar voor elke liefhebber is er een restaurant te vinden.

Dakterras van Eugenia Victoria

Het hotel Eugenia Victoria heeft een bijzonder en ruim dakterras waar vanaf je rond kijkt over Gran Canaria je kan er genieten van een drankje, de heerlijke lounge stoelen en zelfs een Jacuzzi. De Jacuzzi is wat klein maar daardoor niet minder prettig om, met uitzicht op het strand en de rest van Gran Canaria overdag of s’avonds lekker te zitten. Wij moeten zeggen dat de zonsondergang boven op het dak absoluut een aanrader is. Prachtige zonsondergang waar je helemaal van tot rust komt om daarna even lekker je onder te dompelen in het bruisende nachtleven.

Prijzen

De prijzen voor Eugenia Victoria lopen erg uit een van aanbieder. We hebben prijzen gezien van € 30 per nacht tot € 100 per nacht het hangt erg af, hoelang je gaat, in welk seizoen en of je all-inclusive gaat. Vergelijk de prijzen daarom goed!

Kort samengevat:

  • Mooi en ruim hotel
  • Centraal en prettig gelegen
  • Uitstekend voor Jongeren, Kinderen en ouderen
  • Prachtig dakterras.

 

NO COMMENTS