Een stedentrip naar Sarajevo is een bijzondere stedentrip. Deze prachtige hoofdstad van Bosnië-Herzegovina heeft veel te bieden. Zo heeft elke wijk van Sarajevo een eigen karakter en is de stad omringd door een groot stuk prachtige natuur. Zo kun je tijdens een stedentrip in Sarajevo ontzettend veel doen. In de stad zelf vind je bijvoorbeeld veel musea, moskeeën en andere prachtige bezienswaardigheden.

Genoeg te doen

In Sarajevo is genoeg te doen. Sarajevo is dan ook geschikt voor vele soorten mensen. Wanneer je op zoek bent naar een actieve stedentrip is Sarajevo de ideale stad voor een stedentrip, maar ook voor een culturele stedentrip kun je goed terecht in Sarajevo.

Bezoek bijvoorbeeld eens de Brusa Bezistan Bazar voor originele souvenirs en andere leuke spulletjes. Deze Bazar vind je naast een van de mooiste moskeeën van Sarajevo, de Gazi Husrev Bey.

Het centrale plein van Sarajevo, Bascarsija, moet je zeker bezoeken tijdens je stedentrip naar Sarajevo. Dit bekende plein is een echt oud stukje Sarajevo. Je vindt er namelijk de oudste gebouwen van de stad. Denk bijvoorbeeld aan het authentieke postkantoor uit de Oostenrijks-Hongaarse tijd. Een van de bekende bezienswaardigheden van Sarajevo.

Stappen in Sarajevo

Sarajevo staat niet alleen bekend om de prachtige natuur en cultuur, maar ook als je van uitgaan houdt is Sarajevo de juiste plek om naartoe te gaan! Geniet eerst van een heerlijk etentje in het oude centrum van Sarajevo. Daarna kun je genieten van een drankje in een van de vele clubs en bars die je vindt in Sarajevo.

Kortom, Sarajevo heeft genoeg te bieden. Een stedentrip naar Sarajevo is dan ook geschikt voor iedere reiziger!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY