Het krioelt er van mensen, er wordt continu omgeroepen en werknemers kijken je doordringend aan. Je staat natuurlijk op een vliegveld. Niet zomaar één, want snel vliegen doe je vanaf Eindhoven Airport. Bespaar niet alleen op tijd door de goede doorstroom op Eindhoven Airport, maar schrap ook onnodig hoge vliegticketprijzen. Ze zeggen niet voor niets: Eindhoven de gekste! Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Vliegen vanaf Eindhoven: goed en goedkoop

Het is als muziek in je oren: goedkoop vliegen naar een bestemming van jouw keuze. Waar ga je naartoe voor 50 euro? Als jij je nu afvraagt of het überhaupt mogelijk is om te vliegen voor vijf tientjes… het antwoord is: jazeker! De low-cost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair en Transavia vliegen vanaf Eindhoven en hebben schappelijke prijzen. Vooral in het laagseizoen kunnen deze prijsvechters stunten met mooie aanbiedingen. Wat dacht je van een reis naar Porto of Stockholm voor een klein bedrag? De vluchttijden zitten soms niet mee, maar dat mag de pret niet drukken. Bovendien; waarom zou je klagen als je op vakantie gaat?

Makkelijk parkeren en snel inchecken bij Eindhoven Airport

Naast het diverse aanbod aan mooie zonbestemmingen kun je bij Eindhoven Airport terecht voor goedkoop parkeren en snel inchecken. Parkeren kan op de speciale parkeerplekken naast het vliegveld; de keuze bestaat uit een overdekte parkeergarage, budget parkeerplekken en bewaakte parkeervlakken. De loopafstand van je auto naar het vliegveld bepaalt een deel van de parkeerkosten. Voor de budgetplaatsen moet je acht minuten lopen. De gunstigere plekken zijn al vanaf een minuut bereikbaar wanneer je parkeert bij het vliegveld in Eindhoven.

Tips voor vliegen vanaf Eindhoven

Je hebt ervoor gekozen om vanuit een centrale locatie in Nederland te vliegen naar een bestemming van jouw keuze. Ben je onderweg naar Rome of heb je zin in een trip naar Marokko? Waar je ook naartoe gaat, deze tips helpen bij je vertrek:

  1. Maak voor vertrek een vakantielijstje met alles wat je mee moet nemen (tandenborstel!).
  2. Zorg dat je alle waardevolle informatie hebt opgeslagen, zoals telefoonnummers, bankpasjes, verzekeringsgegevens, adressen van het hotel of hostel.
  3. Vertrek op tijd van huis!

NO COMMENTS