Thailand is een geweldig land. Het heeft heel veel te bieden voor de reiziger, vandaar dat een rondreis door dit land een echte aanrader is. Een Thailand rondreis begint vaak in de hoofdstad Bangkok, welke een mooi startpunt is waar je even kan acclimatiseren naar het vaak warme weer Én de geheel andere cultuur.

Advies van lezers
Vakantiereisgids.com heeft de volgende organisaties getest en adviseert bij het boeken van een reis een van deze partijen te overwegen. De partijen bieden een eerlijk product, goede prijs en prima service

Het Noorden van Thailand wordt ook door veel Thailand reizen aangedaan. Dit deel van Thailand is vrij heuvelachtig en hier vind je naast mooie jungle en natuur ook hele interessante dorpjes met authentieke Thaise stammen.

Tot slot mag op je reis door Thailand zeker niet de eilanden in het Zuiden ontbreken: dit is de ideale locatie om bij te komen van alle indrukken die je tijdens je rondreis door Thailand hebt opgedaan. Op de eilanden is het vaak geweldig weer en het water heeft een constante 25 graden, waardoor je hier heerlijk kunt zwemmen, snorkelen en duiken! Alvast heel veel plezier op reis in Thailand!

NO COMMENTS