Antalya is een stad die bruist van het leven dankzij de toeristische industrie die er sinds enkele decennia is ontstaan. Ondertussen is toerisme naast handel veruit de belangrijkste economische sector in Antalya en daar kan jij als toerist handig een graantje van meepikken.

Het is een kwestie van vraag en aanbod. De drukste plaatsen zijn Side, Alanya, Lara en Belek. Het hoogseizoen voor hotel en resorteigenaren is kassa. Veel families zijn door schoolvakanties gebonden aan vaste data, en dat weet de toeristische sector als geen ander. Omdat de vraag in het hoogseizoen zo groot is, zijn de kosten voor dezelfde vakantie heel verschillend.

Maak gebruik van kortingen door zo vroeg mogelijk te boeken. Je kunt ook het hotel los boeken en een goedkope vlucht op de kop tikken via websites zoals Kayak. Houd er wel rekening mee dat je zelfstandig met je koffers naar je bestemming moet gaan en dat je geen reisbureau hebt om op terug te vallen als er een euvel is.

Kies je toch liever voor een vertrouwde Nederlands sprekende reisorganisatie? Vergelijk dan eerst je vakantie voordat je hem boekt. Op het Fame Residence resort in Lara kun je op deze prijsvergelijk paginatot 73.- euro besparen per persoon. Het Fame Residence resort in een All Inclusive resort. Eten, drinken, activiteiten en bijna alle faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs.

Fame Residence is een populair resort dat snel vol zit. Ben je dit jaar te laat? Dan is Limak Lara een uitstekend alternatiefmet meer capaciteit.

Turkije staat bekend om haar luxe en betaalbare resorts. Opkomende steden zoals Didim en Cesme zijn nog niet erg in trek bij het grote publiek en zijn daarom een stuk voordeliger.

Waar je ook heen gaat, vergelijk eerst reisorganisaties, wacht de kortingen even af of overweeg om op eigen houtje er op uit te trekken.

NO COMMENTS