Limak Atlantis is gelegen in Belek aan de Turkse Riviera. In Turkije is luxe standaard. Er zijn zoveel 5 sterren resorts met uitgebreide zwembaden, dat weinig je meer kan verassen. Limak Atlantis is daar mogelijk een uitzondering op.

In eeuwenoude Griekse mythologie beschreef Plato in zijn dialogen Atlantis als een paradijs dat door natuurrampen verwoest zou zijn. Een vulkaanuitbarsting heeft het eiland verwoest en door aardverschuivingen is het eiland gaan zweven door de oceanen. Nu kan er alleen nog maar gespeculeerd worden over het eiland dat het dichtstbij paradijs op aarde komt.

Limak Atlantis is gebaseerd op het verloren eiland. De groene levendige tuin, brede zwemrivieren langs het resort en rondvormige zwembaden sturen jaarlijks veel tevreden toeristen terug het vliegtuig op.

Dit resort is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een luxueuze vakantiebestemming met al het comfort dat je van een topresort kan verwachten. De standaard kamers in Limak Atlantis barsten van comfort en luxe, maar voor wie nog meer wilt is een suite met een jacuzzi en uitzicht op zee misschien de beste keuze. Er zijn ook familiekamers met een extra slaapkamer, zodat het hele gezin mee op vakantie kan.

De zwembaden van de het resort zijn helemaal geïnspireerd door de legendarische gezonken stad Atlantis. Watervallen, glijbanen, en baden op verschillende hoogte doen je met een beetje fantasie helemaal denken dat je je in een magische onderwaterstad bevindt.

Verschillende Nederlandse reisorganisaties bieden pakketreizen aan naar Limak Atlantis. Bekijk hier alle reisorganisaties voor Limak Atlantis en hier alle reisorganisaties voor Limak Limra, een ander 5 sterren hotel van Limak hotels.

NO COMMENTS