Steeds meer mensen maken rondreizen door Amerika omdat zij op deze manier zelf kunnen bepalen wat zij gaan bekijken en hoe lang zij ergens blijven. Florida is erg populair wat rondreizen betreft. Maar waarom is een rondreis door Florida zo populair?

Over Florida
De staat Florida, ook wel The Sunshine State genoemd, is ruim drieënhalf keer zo groot als Nederland met een oppervlakte van 170.451 vierkante kilometer. De hoofdstad van Florida is Tallahassee.

Advies van lezers
Vakantiereisgids.com heeft de volgende organisaties getest en adviseert bij het boeken van een reis een van deze partijen te overwegen. De partijen bieden een eerlijk product, goede prijs en prima service

Bezienswaardigheden rondreis door Florida
Wanneer je een rondreis door Florida gaat maken, wil je natuurlijk zo veel mogelijk bezienswaardigheden meepakken. Er zijn ontzettend veel bezienswaardigheden in Florida, maar wat je allemaal wilt en kunt bezoeken ligt natuurlijk ook aan de duur van je verblijf. Wij hebben een paar tips opgeschreven welke je zeker moet bezoeken tijdens je rondreis door Florida:
– Walt Disney World, niets vergeleken met Disneyland Parijs.
– Florida Everglades, het grootste natuurpark van Amerika. Zeker een bezoekje waard tijdens je rondreis door Florida.
– De stranden van Florida, de staat Florida heeft prachtige stranden. Vooral aan de westkust van de staat vindt je prachtige witte stranden en mooi helder water. Heerlijk om even een paar dagen te ontspannen van je rondreis door Florida.
– St. Augustine, een historisch oud plaatsje in Amerika welke in 1565 door de Spanjaarden gesticht.
– Sunshine Skyway Bridge, een brug over de baai van Tampa welke bijna 7 kilometer lang is.

En zo zijn er nog veel meer bezienswaardigheden en tips te bedenken welke je kunt bezoeken tijdens je rondreis door Florida.

Vervoer tijdens rondreis door Florida
Het is zo goed als logisch dat je vanuit Nederland het vliegtuig pakt om vervolgens in Amerika aan de rondreis door Florida te beginnen. Maar welk vervoer kies je voor je rondreis door Amerika?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om te backpacken door Florida, maar wanneer je kiest voor een auto als vervoer tijdens je rondreis door Florida, denken wij dat je beter af bent. Met een auto ben je namelijk geheel eigen baas en ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Er zijn verschillende autoverhuurders waar je wereldwijd een auto kunt huren. CarDelMar bijvoorbeeld, verhuurd goedkoop wereldwijd auto’s.

NO COMMENTS